Баришівський м'ясокомбінат включає в себе два підрозділи з виробництва яловичини: забійний та м'ясопереробний цехи. Понад 25 тонн замороженої та охолодженої яловичини виробляється і продається кожен день. Серед клієнтів нашої компанії не тільки виробники ковбасних виробів, м'ясної консерви, заморожених напівфабрикатів, а також дитячі освітні установи, супермаркети.
Маючи значні виробничі потужності і висококваліфікований робочий персонал, ми створюємо продукти високої якості, що стало головним аргументом нашого м'ясокомбінату в суперництві на ринку. Цим і обумовлений наш позитивний досвід співпраці з партнерами з Азербайджану, Іраку, Ірану, Єгипту, Республіки Білорусь, Гонг-Конга, В'єтнаму, Китаю, Грузії та ін.
Серед наших переваг:
- Загальна площа: близько 2000 м2 в т.ч. виробничих приміщень м'ясопереробного підприємства 1500 м2.
- Холодильні приміщення об'ємом - 2,1 тис, в т.ч. 1,5 тис м3.
- Площа забійного цеху: 500 м2. Холодильні приміщення об'ємом 600 м3
- Весь персонал підприємства становить більше 120 осіб.
- Загальна потужність виробництва понад 700 тонн на місяць.
Фото нашого виробництва